پراگ بزرگترین شهر چک

پراگ تنها شهر اروپاست که مثل کتاب داستان طراحی شده است.

شهر پراگ پایتخت کشور جمهوری چک و چهاردهمین شهر بزرگ اتحادیه اروپا است.

در پراگ کاخی وجود دارد که به کاخ لدنیس معروف است و اگر بخواهیم یک جمله در وصف آن بگوییم باید گفت که دقیقا جایی است که همیشه در دوران کودکی بعد از شنیدن «روزی روزگاری یک قلعه ی دیدنی بود که…» در ذهنتان تصور می کردید.

 

پراگ شهر صد مناره

سرزمینی که روزگاری قلمرو پادشاهی بوهم بود امروزه به کشور جمهوری چک مدرن تبدیل شده است، اما روح بوهم هنوز هم در پراگ جاری است.

پراگ، پایتخت جمهوری چک به دلیل ساختمان های زیبا و تاریخی و پل های باشکوهش و همین طور برج ها و مناره های مارپیچش شهرت دارد و به همین دلیل به «شهر صد مناره» شهرت پیدا کرده است.

 

مدرسه مهارت آموزی تن آپ برای آشنایی نوجوانان با مهارتهای فردی و اجتماعی تشکیل شده است.

 

فرهنگ مردم چک

فرهنگ کشور چک بر محوریت خانواده است و اهمیت این موضوع بر زندگی اجتماعی ارجحیت دارد.

دانشگاه‌ها و کالج‌ها نیز در آخر هفته خوابگاه‌ها را می‌بندند تا دانشجویان وقت‌شان را با خانواده خود بگذرانند.

مردم چک به خصوص شهرهای کوچک و روستاها برای مهارت‌های فنی و تجارت‌هایی که نسل به نسل منتقل شده، ارزش زیادی قائل هستند.

بسیاری از خانه‌ها به «خانه‌های خانوادگی» معروفند چراکه دو یا چند نسل از یک خانواده در آن زندگی کرده‌اند.

نان‌آور بودن و کارهای عملی طبق معمول برعهده مردها است، در اینجا نیز از زن‌ها انتظار می‌ رود نگهداری از فرزند را به کار بیرون ترجیح دهند.

جمهوری چک آن‌قدری کوچک هست که به‌راحتی بتوان طی چندین ساعت یا کمتر از پراگ به همه‌جای کشور رفت.

یک شبکه‌ی ریلی وجود دارد که تقریبا تمامی شهرها و روستاها رو به‌هم متصل می‌کند. سفر با این قطارها مقرون به صرفه، سریع و بسیار ارزان است.

فرهنگ غذایی مردم چک

مردم چک بسیار به گوشت  علاقه دارند.

«پچین کولینو» (pečené koleno) بهترین غذای تهیه شده است از گوشت خوک است.

این غذا گوشت زانوی خوک بریان است که به‌همراه نان چاودار، ریشه و سس خردل سرو می‌شود.

غذای دیگری که نباید از دست دهید، «اسمازنی سیر» (Smažený sýr) است که هم می‌توانید از رستوران و هم از دکه‌های سیار دوره‌گرد تهیه کنید.

این غذا معمولا در یک رول سفید پیچیده و با سس تارتار پوشانده می‌شود.

این گوشت سرخ‌شده با پنیر ایدام هلندی که درون نان قرار گرفته، بسیار لذیذ و خوشمزه است.

 

منبع: مجله گردشگری الی گشت

0 پاسخ

دیدگاه خود را ثبت کنید

تمایل دارید در گفتگوها شرکت کنید؟
در گفتگو ها شرکت کنید.

پاسخی بگذارید