[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”1399″ img_size=”full”][vc_column_text]
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]
دورهمی های مدیران (نشست های مدیریتی) در تن آپ
از آنجا که نبض اقتصاد کشور با اندیشیدن و همفکری اندیشمندان این حوزه میتپد و از طرف دیگر، با توجه به بحران های سال های اخیر اقتصاد ایران عزیزمانو همچنین بحران های پیش رو، ما در گروه تن آپ تصمیم گرفتیم یک روز در هفته را به نشست های مدیریتی یا دورهمی های مدیران اختصاص دهیم. در این جلسات و دورهمی ها سعی بر این است تا مشکلات اقتصاد کشور موشکافی شود و راهکارهایی بیابیم که بتوان چرخۀ اقتصاد را به سمت سوهای امیدوارکننده ای هدایت کرد.
چند درس مدیریتی از جیم کالینز به بهانۀ نشست های مدیریتی
مدیران شرکتهای خوب به عالی هرگز نمیخواستند قهرمانان افسانهای باشند. آنها هرگز دوست نداشتند مجسمههایشان روی تندیس گذاشته شود یا موردی دستنیافتنی باشند. آنها ظاهراً افرادی عادی بودند که بیسروصدا نتایج فوقالعادهای را پدید میآوردند.
رهبران سطح پنجم زمانی که کارها خوب پیش میرود، به بیرون از پنجره نگاه میکنند تا موفقیت را به عوامل بیرون از خودشان نسبت دهند (و در صورتی که نتوانند شخص یا رویداد خاصی را پیدا کنند آن را به خوششانسی ربط میدهند.) و زمانی که کارها بد پیش میرود به آینه نگاه میکنند و مسئولیت آن را برعهده میگیرند و هرگز تقصیرها را گردن بدشانسی نمیاندازند.
اینکه افراد شایسته زمانی طولانی صبر کنند تا افراد ناکارآمد از سازمان اخراج شوند یک بىانصافى در حق آنهاست. براى هر دقیقهاى که شما به شخص اجازه میدهید تا در موقعیتش بماند، وقتى که میدانید آن فرد هیچوقت آن کار را بهدرستى انجام نخواهد داد، درواقع در حال گرفتن بخشى از زندگى و زمان او هستید در حالی که میتوانست جاى بهترى در سازمان دیگر پیدا کند و در آنجا رشد کند. در حقیقت، اگر با خودمان روراست باشیم، متوجه میشویم دلیل صبر ما بیشتر راحتى خودمان است تا اینکه براى آن شخص احساس نگرانى کنیم. به هرحال، او در حال انجام کاری است و جایگزینکردن آن کار سختى است؛ بنابراین، از این موضوع چشمپوشى میکنیم، یا اینکه میبینیم رسیدگی به این موضوع پُردغدغه و ناخوشایند است.
زمانی که تصمیم میگیرید مشکلاتتان را حل کنید، طورى عمل نکنید که بهترین افرادتان را از دست بدهید. این یکى از رازهاى کوچک تحول است. اگر شما جایگاهى را فراهم کنید که بهترین افراد همیشه در آنجا، جایى در سازمان داشته باشند، احتمال بیشترى هست که آنها از ایجاد تحولات موجود در مسیر استقبال کنند.
در حقیقت، آن دسته از افرادی که شخصیت پُرجذبه و مقتدری دارند، خوب است که این ایده را در نظر بگیرند که جذبه میتواند بیش از آنکه نقطهی قوت باشد، نقطهی ضعف بهحساب آید و این ویژگی گاهی میتواند سبب بروز مشکلات شود و آن زمانی است که کارمندان واقعیتهای تلخ را از شما پنهان میکنند؛ بنابراین، میتوانید بر ضعفهایی که از جذبهداشتن پدید میآید، غلبه کنید اما این امر مستلزم توجهی آگاهانه است.
[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]